5 lucruri pe care un bărbat trebuie să le facă pentru a-și îmbunătăți stilul vestimentar

Dacă simți vreodată că trebuie să faci ceva în legătură cu felul în care arăți sau felul în care te îmbraci, dacă întorci capul pe stradă spunând: “Ce îmi place cum e îmbrăcat!”, atunci trebuie să știi că poți fi și tu la fel doar folosind niște metode simple și deloc costisitoare. Acestea sunt 5 dintre cele mai importante lucuri pe care noi, bărbații ar trebui să le facem pentru a ne îmbunătăți stilul vestimentar.

1. Încearcă întotdeauna să adopți o atitudine corectă.

Poți dobândi această atitudine gândindu-te că oamenii care trec pe lângă tine pe trotuar te privesc și te analizează în continuu. De fapt, ei chiar nu fac asta 🙂 Oamenii te observă cu adevărat doar atunci când chair ieși în evidență. Și tu chiar o să ieși în evidență arătând că ai simțul unui bun stil vestimentar.

La fel cum spun toți experții din industria modeling-ului, atitudinea este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui stil impresionant. Așadar nu ezita să ai o expresie a feței plăcută sau un limbaj al corpului atractiv, deoarece făcând asta te vei face cu siguranță observat.

2. Construiește-ți o garderobă cool.

Poți face asta lăsând deoparte hainele pe care nu le mai porți sau pe cele pe în care nu te mai vezi îmbrăcat vreodată. Vinde-le. Poți face destui bani pentru a-ți cumpăra articole vestimentare noi care ți se vor potrivi mai bine și vei avea haine noi pentru sezonul în care te afli.

Vânzând o parte din garderoba ta veche îți poate aduce niște bani frumoși, iar reducerile la H&M sau Zara te așteaptă să cumperi articole la preț redus și să te facă un bărbat cu stil. Cine nu dorește să își deschidă dulapul dimineața și să aibă de unde alege, să dețină doar haine care îi plac și pe care le-ar purta în orice moment al zilei?

Ei bine, în privința asta, chiar putem să purtăm orice haine oriunde și oricând, fără a depinde de ocazie? Nu, nu putem. Și asta ne duce la numărul 3.

3. Poartă anumite haine la anumite ocazii.

Prin asta, încerc să îți spun că nu putem purta pantaloni scurți sau de trening la o petrecere sau la o întâlnire. Garderoba ta trebuie să conțină articole diverse, iar tu trebuie să le alegi corect pe fiecare în orice fel de stiuatie. Nu contează dacă deții un singur articol pentru fiecare tip de activitate pe care o ai în calendar. Porți ce trebuie să porți și când trebuie să porți, și asta înseamnă că o faci cu stil. Oamenii vor observa că ai grijă de felul în care arăți și că îți pasă de ce fel de haine îmbraci.

Să fim sinceri, dacă în sfârșit programezi o întâlnire sau o cină cu fata pe care o placi, nu poți pur și simplu să te prezinți fără a purta ceva cel puțin casual. Este valabil și pentru examene sau orice alt eveniment educativ, tipuri diferite de petreceri sau întâlniri, cumpărături etc.

4. Ține cont de “layering-ul” hainelor pe care le porți.

Acesta este un element foarte important în a-ți face ținuta să arate minunat. Motivul pentru care contează atât de mult este pentru că poți crea combinații de culori și poți să adaugi varietate în aceasta. Cu toții ne-am obișnuit să vedem acea combinație de tricou, blugi și adidași. Purtând câteva elemente în plus, poți foarte ușor să atragi atenție. Probabil te întrebi ce elemente putem să folosim în acest “layering”.

Este posibil cu aproximativ orice, cât timp este haina este destul de strâmtă pentru a se așeza bine sub stratul din exterior al ținutei, dar în același timp să ofere și spațiu de respirație pielii. Fie că este un tricou sub cămașă, sau acea cămașă sub o jachetă din denim, sau chiar ambele cazuri, vor inspira mereu un gust bun și vei arăta bine întotdeauna.

Desigur că nu putem folosi stratificarea hainelor la fel de mult în fiecare anotimp. Așadar, ținând cont de vremea de afară, este recomandat să acordăm atenție materialelor pe care le purtăm și totul va fi perfect.

Ce facem totuși când vine vorba de vară? Se pare că vom fi nevoiți să folosim acea combinație clasică de tricou și pantaloni scurți, fără îndoială. Dar nu este o problemă, avem accesorii.

5. Poartă accesorii la modă.

Ține cont de criteriul 5 și ești deja înaintea multor altor persoane. Dacă simți vreodată că look-ul tău este prea simplu, sau crezi că are nevoie de ceva în plus pentru a arăta bine, accesoriile reprezintă una dintre cele mai bune soluții. Unele vor fi intoteauna la modă și îți vor veni bine oricând. Ochelarii de soare pe timpul verii sau eșarfele și mănușile în timpul iernii sunt cele mai folosite în aceste perioade specifice ale anului. Te ajută să arăți mult mai bine, pe lângă faptul că te protejează de soare sau de frig.

Brățările și ceasurile sunt totuși accesorii pe care le poți purta oricând. Ceasurile care au curea metalică se potrivesc oricărui tip de ținută și mai mult decât , nu vor dispărea niciodată. Personal cred  nu ar trebuie  îți lipsească, la fel  brățările negre  .

Desigur că poți purta inele sau orice alte lucruri pe placul tău, dar ține cont de cât de multe accesorii îți pui. Prea multe accesorii pot fi uneori o idee rea.